Palvelut

Keskity asioihin, joilla on merkitystä kun rekrytoit ja kehität henkilöstöä. Rekrytoi alustamme kautta itse tai anna meidän hoitaa koko rekrytointi.

Ura

Löydä työnilo ja menestys avointen työpaikkojemme sekä urapalveluidemme avulla.
Avoimet työpaikat

Sales Development Representative, Swedish Market, Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Hae CV:llä tai LinkedIn-profiililla

Vill du arbeta för ett internationellt företag som värdesätter joy at work? Är du redo att bygga upp din karriär och villig att lära dig mer om B2B försäljning? Läs mer nedan!

Vad letar vi efter?
Vi håller på att växa och utöka vår personal!  Vi letar just nu efter motiverade och resultatorienterade Sales Development Representatives för att stärka vårt svenska SDR-team på vårt kontor i Helsingfors. Kunskaper i finska är inte ett krav.  Anställningen är på heltid och tillsvidare. Tjänsten startar i maj 2022 eller enligt överenskommelse.

Vad gör vi?
Clevry är en helhetsleverantör inom rekrytering och bemanning i Finland och Sverige, och förser även tjänster inom assessment & advisory globalt. Vi hjälper våra kunder att rekrytera, onboarda och utveckla högpresterande team. Och alltid centrerat kring det som är viktigast - soft skills. Framgången för vår rekryteringsprocess förstärks avsevärt av vår användning av psykometriska bedömningar och vårt team av rekryteringsexperter. Vår plattform, The Soft Skills Engine, driver och förutser framgång hos människor på jobbet vilket resulterar i effektiva anställningsbeslut, högre arbetsprestation, motivation, framgång och i slutändan Joy at Work. 

Vad går SDR –rollen ut på?
Som Sales Development Representative kommer du jobba aktivt för att hitta nya potentiella kunder att samarbeta med genom att kartlägga och kontakta företag i Sverige. När du börjar hos oss på Clevry kommer du få en utbildning i våra system och i hur vi jobbar med vårt nätverk och kontakter. Arbetet kommer vara fördelat mellan att prospektera nya potentiella kunder och att själv ringa för att presentera oss på Clevry och våra tjänster. Du kommer att ha kontakt med nyckelpersoner inom olika organisationer och bygga upp ett nätverk. Genom ditt arbete kommer du få en inblick i många olika företag och branscher samt en djupare förståelse för hur de är uppbyggda. Vidare kommer du att få kunskap i hur rekryteringsbranschen fungerar och hur vi arbetar med att förse kunder med kvalitativa och träffsäkra processer.

Som Sales Development Representative du kommer att 
 • Kontakta både nya och befintliga kunder främst i Sverige via telefon och mejl
 • Boka möten med kundföretagens representanter
 • Upptäcka nya försäljningsmöjligheter; du är ansvarig för att skaffa nya kunder
 • Erbjuda förstklassig kommunikation och service till våra kunder
 
Sales Development Representative vi letar efter har 
 • Vi hoppas att din svensktalande kunskaper är på en nivå där du kan lyckas kommunicera med våra svenska kunder utan ansträngning
 • Dina goda engelsktalande kunskaper kommer att användas på kontoret, eftersom det är vår organisations gemensamma språk, finska kunskaper är inte ett krav
 • Uthållig och trivs med att jobba mot högt uppsatta mål
 • Vana av att arbeta med telefon som verktyg
 • En inställning som passar i ett tillväxtföretag; drivkraft, innovation och förmågan att leva i förändring
 
Vad vi erbjuder på Clevry 
 • En viktig roll i hjärtat av vår säljorganisation
 • Bli en del av en internationell organisation som ständigt strävar efter att utvecklas och uppnå högre resultat.
 • Förmåner (t.ex. stadscyklar, Edenred lunchkort, flexibla arbetstider och mycket gemensamma aktiviteter)
 • Goda utvecklingsmöjligheter, exempelvis Account Manager eller Team Leader
 • Bli en del av en internationell organisation som ständigt strävar efter att utvecklas och uppnå högre resultat.
 • Fördelaktiga förmåner och ett nära ledarskap
 • Engagerade och ambitiösa kollegor med olika bakgrund och erfarenheter som värdesätter att dela glädje och kunskap samt en stark och sund arbetskultur.

Varför oss?
Vi har ett fantastiskt team som jobbar internationellt och vi bygger något unikt på marknaden för talangbedömning och rekrytering – inte bara i Finland utan globalt. Som ett litet men växande team främjar vi en arbetsmiljö som ger och kräver ansvar och proaktivitet.

Hos oss får du vara en del av ett energiskt gäng och en unik företagskultur våra värderingar; We Spread Joy, We Are Human & We Are Clever Rebels. Detta innebär kort och gott att uppmuntra våra kollegor att växa och lyckas, ta ansvar för det gemensamma resultatet och leta efter nya kreativa sätt att arbeta. Allt vi gör bygger på att hitta energi och glädje på jobbet.
 
Ansök nu! 
Om du identifierade dig med ovanstående, vänligen ansök snarast och skicka din ansökan på engelska! Sista ansökningsdatum är 5.6.2022, men snabbhet är till en fördel då vi arbetar med löpande urval. Observera att vi med hänsyn till GDPR inte tar emot några ansökningar via mail. För frågor angående tjänsten kan du kontakta Salla Pohjonen (salla.pohjonen@clevry.com).
 
Rekryteringsprocessen  
På Clevry tror vi att istället för att fokusera på enbart hard skills, är nyckeln till framgång baserat på soft skills och viljestyrkan att stiga över förväntan. Därför innebär vår rekryteringprocess psykometriska bedömningar som utvärderar mjuka färdigheter och kognitiva förmågor som är viktiga för denna roll. Genom att bedöma soft skills kan vi hjälpa sökande att beskriva sina egna styrkor mer effektivt och hitta jobb snabbare och lättare. När du ansöker till oss får du en personlig feedbackrapport baserad på personlighetsbedömningen. Rekryteringsprocessen innebär också två intervjuer med Clevry, så vi kan lära känna varandra ännu bättre.
 

Hae CV:llä tai LinkedIn-profiililla

Salla Pohjonen

Salla Pohjonen

Recruitment manager
salla.pohjonen@clevry.com