Palvelut

Keskity asioihin, joilla on merkitystä kun rekrytoit ja kehität henkilöstöä. Rekrytoi alustamme kautta itse tai anna meidän hoitaa koko rekrytointi.

Ura

Löydä työnilo ja menestys avointen työpaikkojemme sekä urapalveluidemme avulla.
Avoimet työpaikat

Projektingenjör, heltid, Power Mining, Stockholm

Hae CV:llä tai LinkedIn-profiililla

Om företaget

Power Mining Sverige Ab är ett växande och innovativt företag som verkar inom underjordsverksamhet och därtill hörande projekt. De utför alla typer av bergarbeten med gedigen yrkeskompetens inom gruvor och infrastrukturprojekt i Sverige och Finland.

Flexibilitet och arbetssäkerhet är företagets gemensamma värdegrund i det dagliga arbetet.

Mer information om företaget: https://powermining.fi/

Din roll

I rollen som Projektingenjör kommer du att främst arbeta med ekonomiadministration och ha en koordinerande roll inom projektet. Rollen kommer att erbjuda dig mycket ansvar och en varierande vardag och därmed många olika kontaktytor internt samt externt på både svenska och finska.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Hantera administration samt vardagliga ärenden
  • Arbeta med uppföljning av ekonomi såsom även fakturering och inköp
  • Koordinera och hantera KMA (kvalité, miljö och arbetsmiljö)

Detta är ett konsultuppdrag på 12 månader där du blir anställd av Clevry och arbetar ute hos Power Mining. Hos Power Mining arbetar du i olika projekt vilket innebär att din arbetsplats kommer variera. Det första projektet du kommer ta dig än är beläget vid Gullmarsplan. 

Din profil

Vi söker dig som har en högskoleingenjörsexamen inom byggteknik eller likvärdigt utbildning. Du har ett stort intresse för bygg/anläggningsbranschen. Du besitter goda kunskaper inom Microsoft Office paketet, framförallt Excell. Du talar både svenska och finska och är på att formulera dig i tal och skrift i det svenska språket. 

Det är meriterande om du har relevant arbetslivserfarenhet av att arbeta i projektform och/eller inom byggbranschen sedan tidigare.

Som person är du noggrann, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Du drivs av att leverera goda resultat och besitter en förstklassig förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Du har både ett analytiskt förhållningssätt men även en god social förmåga, då du i rollen som projektingenjör arbetar med både siffror och människor.

Om Clevry

 I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.
Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret. 

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Hae CV:llä tai LinkedIn-profiililla

Anna Almén

Anna Almén

Consultant Manager
anna.almen@studentwork.com
+46700984170